Здолбунівські школи відновлюють свою роботу

Фото ілюстративне

Жителі Здолбунова у соціальних мережах обурюються закриттю шкіл у громаді через невиконаний план вакцинації. Мовляв, ще можна зрозуміти дистанційку, але не повне закриття шкіл.

За словами міського голови Здолбунова Вадислава Сухляка, учора, 24 вересня, міська комісія ТЕБ та НС на черговому засіданні розглянула звернення керівників кількох навчальних закладів та вирішила відновитинавчання вже з понеділка.

"З понеділка навчання відновлюється у всіх закладах, окрім музичної школи, де поки що не достатній для цього рівень вакцинації працівників," - зазначив Владислав Сухляк.

До слова, не всі навчальні заклади досягнули 80 відсотків вакцинації працівників для продовження своєї роботи, як того вимагають обмеження "жовтої" епідеміологічної зони. Попри це у МОЗ та міністерстві освіти та науки запевнили: про закриття закладів мова не йде, лише про перехід на дистанційну форму навчання. А от дитячі садки, початкова школа й спецзаклади працюватимуть в очному режимі а будь-яких обставин. При цьому вакцинацію від коронавірусу для педагогів та держслужбовців в Україні зробили обов'язковою.

Читайте також: