Як вберегти гроші від інфляції (ВІДЕО)

Бойові дії на території України продовжуватимуться, російські війська не припиняють руйнувати нашу інфраструктуру. Це негативно позначається на економіці і, відповідно, курсі валюти. Яке майбутнє в української гривні та економіки та чи варто під час війни інвестувати. 

Війна внесла свої корективи у життя кожного українця. Чи не найбільше вона повпливала на економіку та грошову одиницю. На думку експертів, якщо економіка найближчим часом не перезапуститься, українська валюта знецінюватиметься. Однієї лише міжнародної допомоги буде недостатньо, щоб зберегти українську економіку, а гривню міцною та стабільною. Більше того, відновлення країни займе роки і потребуватиме величезних інвестицій.

Україна значною мірою залежить від внеску людей та бізнесу в країні. Тому експерти радять працювати та інвестувати гроші, зокрема у нерухомість. Це допоможе вберегти ваші кошти від знецінення.

Як розповідають у центрі продажу квартир, чекати обвалу цін на нерухомість не варто. Адже з початком повномасштабного вторгнення росії на територію України зруйнувалась чимала кількість логістичних ланцюгів.

Та і чекати довго теж не варто. Адже, як запевняють експерти, досить скоро квартири, у збудованих до війни будинках закінчаться. Та хоч зараз будуються нові, все ж ціни на них будуть значно дорожчі.

Очікується, що восени на ринку нерухомості може розпочатись дефіцит квартир, адже дуже багато забудовників не зможе добудувати багатоповерхівки. Тож рівнянам радять поквапитись і придбати житло до осені.
 

Читайте також: