Як 7-класниці із Рівного допомагають ЗСУ? (ВІДЕО)

Їхня зброя це ножиці, патріотичні стрічки та натхнення. Три 7-класниці із Рівного, займаються рукоділлям та збирають кошти захисникам, які боронять нашу Батьківщину. Дівчата розуміють наскільки важлива підтримка ЗСУ.

Патріотичні стрічки, бантики, браслети та обручі. Усе це власними роблять три подруги із Рівного. 7-класниці щодня виділяють декілька годин та готують прикраси для реалізації.

З'явилась ідея допомагати нашим захисникам вже давно, проте спочатку дівчата не могли наважитись та визначитись що саме робити. Згодом, помітили, що рівнянам найбільше до вподоби та розпочали займатися рукоділлям.

Поки що дівчата зосередились на виготовлені патріотичних виробів. Проте з допомогою дорослих, планують спробувати реалізовувати ще й випічку. Мама Ангеліни - Світлана Меркулова, з радістю підтримала ініціативу, адже тепер замість проведення часу в телефонах, дівчата приносять користь нашим захисникам.

Зазвичай дівчата щодня готують вироби на ярмарку. Єдине що їх може зупинити - це несприятливі погодні умови. Щонайменше 4 години подруги збирають кошти у вже звичній локації, неподалік дому.

Продають вироби дівчата за символічною ціною. Проте часто рівняни залишають значно більші суми. Нерідко, проходять повз і ті, хто дякує за підтримку та просто кладе гроші у скарбничку.

А вже повернувшись додому, 7-класниці підсумовують що вдалося зібрати.

Усі зібрані кошти передадуть волонтерам, які згодом придбають найнеобхідніші для наших захисників речі. Дівчата усвідомлюють, що їх дії наближають Україну до перемоги. Тому на досягнутому зупинятись не планують. 

Читайте також: