У Рівному танцювали, щоб зібрати кошти для захисників (ВІДЕО)

Вироби ручної роботи, сувеніри, смаколики, виступи аніматорів і великий концерт від танцювальних колективів Рівненщини. У Міському Будинку культури організували благодійний концерт-ярмарок, де збирали кошти на допомогу нашим захисникам. У заході брали участь більше 800 учнів танцювальної студії та волонтерів.

На благодійний концерт-ярмарок у Міському Будинку культури зібралося більше півтори тисячі гостей і учасників. Організували подію керівники студії сучасного танцю "Dance Way" спільно з громадськими організаціями "Рівне Разом" і "ДАР". Усе для того, аби зібрати кошти на антидронові рушниці для українських захисників.

Для глядачів виступили понад 600 учасників з Рівного, а також учні з Острозької та Костопільської філій студії "Dance Way". Запальні номери показували як наймолодші вихованці студії, так і досвідчені танцівники. Такі концерти у Рівному відбуваються не вперше. На попередніх заходах учасники збирали чималі суми коштів на купівлю необхідних речей та обладнання для військових.

Учасники не лише демонстрували глядачам хореографічні номери, а й допомагали проводити ярмарок. Продавали напої, смаколики, картини, намальовані самими захисниками, розважали гостей і закликали допомагати українській армії. Впродовж дня, за словами організаторів, вдалося зібрати понад 42 тисячі гривень.

Організатори обіцяють не зупинятись на досягнутому та проводити подібні заходи і в майбутньому. Виручені кошти планують передати благодійній організації "ДАР", на закупівлю антидронових рушниць. Сподіваються організувати ще не один масштабний концерт і залучити до збору коштів якомога більше мешканців Рівненщини.
 

Читайте також: