Рівненські лікарі наростили дівчинці руку

Дівчинка отримала право на повноцінне здорове життя. Завдяки власним методикам і професіоналізму рівненські лікарі провели подовження плечової кістки дитини апаратом зовнішньої фіксації на 9 см! Це не диво. Це щоденна кропітка праця наших лікарів. 


Як все відбувалось?

У ортопедо-травматологічне відділення Рівненської обласної дитячої лікарні на лікування поступила дитина, яка з пологового будинку перенесла сепсис і остеомієліт правої плечової кістки з руйнуванням зони росту. Лікарі діагностували анатомічне вкорочення правої плечової кістки на 9 см в порівнянні із здоровою рукою. Але лікувати таких діток вмію у нашій лікарні. Маленькій пацієнтці провели оперативне втручання і встановили спеціальний апарат зовнішньої фіксації. Під час тривалого курсу лікування плечова кістка дівчини природним чином була нарощена на 9 сантиметрів. Дитина отримала можливість повноцінно здорово жити і будувати нашу країну, - повідомили в РОДЛ.

Насправді таких історій у наші лікарні – дуже багато, але не завжди вистачає часу про них розповідати. Цінуйте роботу лікарів. Ми справді стараємося!

Повідомляє сайт ВСЕ

Читайте також: