Найпопулярніші послуги сервісних центрів МВС можна отримати онлайн

Онлайн можна замовити  довідку про відсутність судимості, а також можна перевірити її статус. Така довідка потрібна для оформлення на роботу, оформлення візи для виїзду за кордон, для участі у тендері, здійснення усиновлення, встановлення опіки, оформлення громадянства, оформлення або поновлення документів тощо.

Ще одна корисна онлайн-опція – перевірка свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу. Сервіс стане у пригоді не тільки громадянам, але і бізнесу. Можливість самостійно перевірити свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу може убезпечити ринок від шахрайства при отриманні транспортних послуг, при найманні працівників на роботу, каршерінгу та купівлі авто тощо.

Окрім того, лише у два кліки можна перевірити свої знання з Правил дорожнього руху та підготуватися до здачі теоретичного іспиту. Також, якщо плануєте подорож за кордон, то на нашому сайті можна  дізнатися, які документи потрібні для виїзду за кордон на транспортному засобі, для цього варто лише вибрати зі списку країну, яку збираєтеся відвідати.

Набирає неабиякої популярності наш відносно новий сервіс – Електронний кабінет водія, який презентували у лютому цього року. Тут можна записатися в електронну чергу до сервісних центрів МВС, замовити індивідуальні номерні знаки, дізнатися актуальну інформацію про власні авто та посвідчення водія, перевірити й сплатити штрафи за адміністративні правопорушення, переглянути історію будь-якого автомобіля за VIN-кодом, отримати витяг з Єдиного державного реєстру транспортних засобів.

Також, зайшовши на сайт регіонального сервісного центру МВС в Рівненській області http://riv.hsc.gov.ua/  або на сайт Головного сервісного центру МВС   http://hsc.gov.ua/ можна перевірити за допомогою онлайн-камер завантаженість  сервісних центрів МВС  в режимі реального часу.  А якщо вам необхідна додаткова консультація  - поспілкуйтеся з  нашим чат-ботом на ім’я  Автобот.

РСЦ МВС в Рівненській області

Читайте також: