На Здолбунівщині відбулися свята для дітей та батьків

До концертної програми долучилися вихованці театрального гуртка «Зоресвіт», «Флеш», театральної студії «Промінчик» та студії естрадного співу «Джем». 

Потому учасники свята зустрілися з психологом, успішною жінкою, мамою трьох діток Наталією Давидюк, під час якої відбувся психологічний тренінг для мам «На шляху до взаємодії. Як краще зрозуміти свою дитину».

А тим часом діти паралельно виготовляли святкові листівки для мам.

Цікавою крапкою заходу стала зустріч з Яною Униченко, яка позаймалася з дітьми арт-терапією. Діти мали змогу розкрити найкращі риси своїх мамусь (як в прямому, так і художньому сенсі), малюючи портрети найрідніших людей у світі.

Родинне свято «Мамо, ти сонечко ясне!» відбулося у приміщенні районної бібліотеки для дітей та юнацтва для понад 50 мам та дітей. Радість, посмішки, блиск в очах дітей – найкраще привітання до Дня матері.

Організаторами свята стали відділ у справах молоді та спорту Здолбунівської РДА та МГО УМСА Здолбунова. До проведення свято долучилися волонтери проекту «Шанс» (м. Дубно), волонтери Корпусу Миру США в Україні, а також громадська організація «Батьків дітей з інвалідністю «Джерело життя».

Діти розважалися, виготовляли вітальні листівки для своїх мам, а тим часом мами та батьки приймали вітання, раділи розвагам дітей, приємно спілкувалися.

Здолбунівська районна державна адміністрація

Читайте також: