На Рівненщині ремонтують спортивну залу за 1,5 мільйони

Грудень 2021

У Вараському ліцеї №2 відбувається капітальний ремонт спортивної зали, що розпочався восени 2021 року.

Про це повідомляє Вараська міська рада.

За словами директора Департаменту житлово-комунального господарства, майна та будівництва Дмитра Ющука наприкінці попереднього року зроблено корегування проєкту капітального ремонту спортзали.

"Корегування було необхідне, адже проєкт 2019 року передбачав дерев’яне покриття підлоги. Натомість у сучасному світі нині зовсім інші тенденції, тому для підлоги буде використано спеціальний спортивний лінолеум, відповідно змінилася вартість робіт. Наразі зроблено стелі та стіни приміщення, встановлено дверні блоки, освітлення, у процесі заміна покриття підлоги, триває облицювання стін плиткою та роботи з облаштування душової та роздягальні. Також буде замінено радіатори опалення, сантехніку", – розповідає директор департаменту.

Січень 2022Для ремонту спортивної зали із бюджету громади у рамках програми розвитку і реалізації питань нового будівництва, реконструкції, модернізації та капітального ремонту об'єктів житлового фонду та інфраструктури на 2020-2022 роки виділено 494 тис. 610 грн, іще 1 млн грн. одержано із обласного бюджету.

До слова, вже відомо, які об'єкти будуватимуть на Рівненщині у 2022 році за державний кошт.

Читайте також: