Квитки на матчі БК “Рівне” відтепер можна придбати не виходячи з будинку

Тому, ми з гордістю повідомляємо, про черговий важлий крок у своєму становленні та розвитку. Зроблений він перш за все для наших постійних уболівальників. Якщо Ви цінуєте свій час та комфорт, відтепер Вам не потрібно заздалегідь приходити до спортзалу та стояти в черзі, щоб купити квиток на своє улюблене місце. Тепер це все можна зробити за допомогою інтернету та комп’ютера, або просто гаджета.

Відтепер квитки на всі матчі чоловічої та жіночої команди БК “Рівне” можна придбати онлайн не виходячи з дому. Особливо зараз це буде дуже актуальним, адже в команд почалися надвідповідальні матчі з достойними та сильними суперниками, а значить, і баскетбол у нас буде найвищого гатунку, і ми очікуємо аншлаги у нашому спорткомплексі. Тож, не зволікайте, вже зараз Ви можете придбати квитки на найближчі ігри нашої чоловічої команди. Нагадаємо, що цієї суботи 13 квітня о 17:00 та неділі 14 квітня о 12:00 у Спорткомплексі “ДЮСШ-4” черговий баскетбольний вікенд найвищого гатунку. У фінальній частині Чемпіонату України серед команд Вищої ліги БК “Рівне” приймає БК “Кривий Ріг”.

Важливі деталі.

  • Перше: Онлайн-продаж квитків закінчуватиметься за ТРИ години до початку матчу; 
  • Друге: Вам необіхдно роздрукувати електронний квиток і пред’явити його ЛИШЕ НА ВХОДІ для контролю (обмінювати в касі на класичний квиток не потрібно). 

Посилання на купівлю квитків онлайн Ви можете знайти на офіційному сайті БК "Рівне"

Джерело офіційна сторінка  БК "Рівне"


Читайте також: