Фронтмен гурту "Фіолет" Сергій Мартинюк презентуватиме книгу про Рівненщину

Сергій Мартинюк народився у місті Дубно і саме тут провів своє дитинство, тож левова частка пригод у його дебютному романі відбувається саме на вулицях нашого міста. Як зазначає автор, це "…роман про двох нечупар, які бродяжать Україну в пошуках кращого місця під сонцем. І паралельно - роман про Дубно зразка 90-их, місто мого дитинства". Тож впізнати себе в героях роману зможуть всі діти того часу.

 ÐšÐ°Ñ€Ñ‚инки по запросу капітан смуток

Передмову до книги написав Юрій Андрухович. Схвально про неї відгукнувся і Юрій Винничук: «Ніяк не можу повірити, що фронтмен гурту, музику якого я не витримую довше двох хвилин, і автор цієї прози, від якої часом так важко мені відірватися — одна й та ж людина. Цей солодкавий і, на жаль, такий типово український «дівчачий рок» в моїй уяві ніяк не хоче корелювати з жорсткістю та мудрістю, справжністю та цинічною ніжністю, а головне — з максималізмом романного письма».

Перший тираж книги (більше 2 тисяч примірників) розійшовся менш, ніж за 2 місяці. А тепер і жителі міста Дубно зможуть прийти на презентацію, поспілкуватися з автором та придбати книгу з автографом.

Читайте також: