Чи послаблять карантин у Рівному на новорічні свята

фото ілюстративне

У Рівному розпочалась підготовка до святкування новорічно-різдвяних свят. Минулого року, через карантин в Рівному не ставили головної ялинки, а прикрасили ті, що ростуть на майдані. Цьогоріч у Рівному встановлять штучну ялинку.

"Ми вже два роки підряд зустрічаємо рік новий із сподіваннями про те, що ми забудемо про цю страшну хворобу. Цьогоріч повністю відсвяткувати, як раніше не вдасться. Тому що ми будемо, як не у червоній, то в помаранчевій зоні карантинних обмежень і навіть помаранчева зона буде мати певні обмеження. Але хочу сказати, що ми вже налаштовуємось на позитивний настрій, хочеться справді дати мешканцям міста хороший настрій. Адже подивіться, яка інформаційна картина дня сьогодні: загроза війни з Росією, мігранти на кордоні з Білоруссю, ковід-19, газ, тарифи, тобто звідусіль тиск на мешканців. Так хочеться в інформаційному просторі менше таких тем і побільше різдвяного, новорічного настрою", - розповів міський голова Рівного Олександр Третяк на телеканалі ITV media group у програмі "Акценти". 

Та додав, що з 5 грудня у Рівному будуть розпочинати цикл різдвяно-новорічних свят.

"Разом з тим ми хочемо закликати бізнес, ОСББ, магазини, торгові центри для того, щоб організувати різдвяний настрій міста для того щоб прикрасити всі святкові вітрини гарними яскравими вогнями, презентаціями різдвяними, щоб місто засіяло у стилі та настрою Різдва", - зазначив очільник міста.

Варто зазначити, що цьогоріч у Рівному головну ялинку в центрі на майдані Незалежності засвітять раніше, ніж у попередні роки.

Нагадаємо, що у Рівному проведуть конкурс на найкраще новорічне оформлення фасадів. Кожен переможець отримає спеціальну відзнаку міського голови, цінні подарунки (грошову винагороду) у розмірі від 10 000 до 15 000 гривень, а також промоцію у межах конкурсу.

Читайте також: