Закохані пари зможуть одружитися в Тунелі кохання

«Цьогоріч  ми робили ставку на створення живих вражень за допомогою інтерактиву. В рамках співпраці з Google, за допомогою сучасного Travel box, відвідувачі могли здійснити інтерактивні подорожі до Тунелю кохання та Тараканівського форту», - розповіла заступник начальник управління культури і туризму Рівненської ОДА Ярослава Гаврилова.


Як і в попередні роки, найпривабливішим туристичним об’єктом України, став Тунель кохання. Селфі із 3-D фотозони «Тунель кохання» стало справжнім «must have» елементом міжнародної виставки. Романтичне місце розвиває свою інфраструктуру. В цьому сезоні, закохані пари зможуть одружитися в Тунелі кохання в романтичному павільйоні-пероні, що знаходиться у Клевані Рівненського району.
До слова, виставка є наймасштабнішою в Україні, з неї традиційно розпочинається туристичний сезон. Цього року понад 300 компаній з 23 країн світу та 39 міст і регіонів України зібралися у Києві аби обмінятися інформацією про туристичні новинки, визначити основні туристичні напрямки сезону та сформувати туристичні пропозиції.

За інформацією Рівненської ОДА



Читайте також: