Як змінилася ситуація із паливом на Рівненщині? (ВІДЕО)

Паливна криза минула. Близько двох місяців, на заправках Рівненщини щодня формувалися чималі черги за пальним, а на один транспортний засіб відпускалося не більше 20 літрів. Та як повідомили у Рівненській ОВА, відсьогодні на основних АЗС області, водії зможуть закупити необхідне паливо без лімітів, адже ситуація нарешті стабілізувалася.

Нині заправки Рівненщини майже пустують. Ситуація значно відрізняється, від тої, яка була в травні, коли через злочинні дії окупантів, значна частина паливної інфраструктури була зруйнована, а Рівне, як і вся країна потерпало від дефіциту пального. Цю проблему в Уряді, як і в обласній військовій адміністрації, обіцяли вирішити упродовж тижня. Та часу на це пішло значно більше. Заява про те, що АЗС Рівненщини достатньо забезпечені паливом з'явилася лише на початку липня.

Завдяки злагодженим діям уряду, місцевій владі, вдалося досягти рівня насичення пальним АЗС на Рівненщині. Ми вже можемо чітко сказати, що пальне і дизель і бензин уже сьогодні є в нормальній кількості на АЗС. І фактично вдалося уникнути тих черг, які були, основні оператори зняли ліміти, тобто більше 20 літрів уже можна заправитись на АЗС, - начальник Рівненської ОВА  Віталій Коваль.

За словами водіїв, ліміти на кількість пального й справді зняли, і більше не доводиться годинами чекати у чергах на АЗС, аби отримати хоча б 20 літрів пального.

Заправляюся майже кожен день, немає лімітів. Я думаю десь два тижні така більш стабільна ситуація, -  водій Анатолій.

Додають, нині на АЗС, заправляють швидко та без проблем. От тільки, далеко не на всіх заправках міста, можна знайти бензин. здебільшого там продають дизель та газ.

Оце я проїхав... бензину- немає на багатьох заправках, а дизпаливо є. 58 гривень літра. Але зараз не всі спроможні 58 гривень віддать. Вже самі ми ... бо вже сам себе обмежуєш, - водій Сергій.

Газу немає дефіциту, бензин солярка - як коли ...  На газ ... бензин- не знаю, -  водій Петро.

Інформацію про те, що лише деякі заправки забезпечені всіма видами палива, підтверджують і працівники АЗС.

Лімітів немає ... немає. В нас резервна ... ждем, - ператорка АЗС Наталія.

Тож як виявилося, ліміти на кількість палива на автозаправних станціях міста й справді зняли. Та от тільки, тим хто хоче заправитися бензином спочатку його доведеться добряче пошукати.
 

Читайте також: