Спортивні активності у «Savvy Nation»

Крім звичного літнього відпочинку серед мальовничих лісів Рівненщини, діти протягом заїзду мають безліч цікавих можливостей. З ними регулярно проводять тренінги з психології успіху, майстер-класи, квести. На заняттях із фінансової грамотності вони вивчають економіку та застосовують отримані знання на практиці під час інтелектуальних ігор. Дні іноземних мов, семінари - і це далеко не повний перелік таборових активностей.

Одним з улюблених дитячих заходів є спортивні змагання в рамках програми «Олімпійське літо», які організовує та проводить комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради спільно з Відділенням Національного олімпійського комітету України в Рівненській області. Для всіх відпочиваючих, незалежно від віку, традиційно були підготовлені командні спортивні естафети та індивідуальні конкурси. В запалі боротьби на спортивному майданчику сімдесят учасників змагалися за право стати найшвидшими та найсильнішими. Юнаки та дівчата охоче та завзято демонстрували свої навички вправлятися із різноманітним спортивним інвентарем, при цьому, показуючи гарні результати проходження кожної з 5 естафет. Але за умовами змагань - переможець може бути тільки один. Цього разу найкраще виступила команда з досить оригінальною назвою «Субота».

На завершення переможці і призери були відзначені сувенірами від організаторів змагань. Але не перемога, а заряд бадьорості і хороший настрій для дітей, є основною метою проведення подібних заходів.

Повідомляє прес-служба "Спорт для всіх"

Читайте також: