На Рівненщині запрацює Конгрес місцевих та регіональної влад при ОДА

Розпорядження про створення такого конгресу ще місяць тому підписав голова Рівненської ОДА Віталій Коваль. Однак анонсують початок його роботи лише зараз.   Як повідомляється головним завданням Конгресу буде пошук збалансованих підходів до розвитку нашої області, а до складу ради увійшли керівники ОДА та облради, їх заступники, представники структурних підрозділів, голови РДА, райрад, міські, селищні, сільські голови. В повідомленні Рівненської обласної державної адміністрації зазначається, що основними завданнями роботи цього органу буде: 1) налагодження взаємодії державних органів з органами місцевого самоврядування; 2) моніторинг суспільно-політичних і соціально-економічних процесів, що відбуваються в державі на регіональному та місцевому рівнях; 3) сприяння ефективному завершенню реформи місцевого самоврядування та інших реформ із децентралізації влади; 4) вивчення та узагальнення міжнародного досвіду у сфері територіального розвитку та місцевого самоврядування, здійснення заходів щодо його практичної реалізації.

«Розпорядження про Конгрес місцевих та регіональної влад при облдержадміністрації підписав ще місяць тому. Переконаний, на регіональному рівні він стане важливим майданчиком для взаємодії і об’єднає представників усієї вертикалі влади», - зазначив Віталій Коваль.
    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сергій Подолін: «У нас часто буває, коли ми ввечері домовляємося, а на ранок все міняється» (ІНТЕРВ’Ю) Шукайте нас ??? Офіційний сайт Соціальні мережі: ► Ми у Facebook ► Ми в Instagram ► Наш Telegram-канал

Читайте також: