Михайло Романчук про медаль у Токіо: «Йшов до цієї нагороди 18 років»

Рівненський плавець Михайло Романчук, який здобув бронзову медаль у запливі на 800 метрів вільним стилем ні Іграх Токіо, розповів, що йшов до цією нагороди 18 років. 

Про це він сказав прес-службі НОК. 

«До цієї нагороди я йшов 18 років. З 6 років, коли почав займатися плаванням та прийшов до свого тренера Петра Нагорного, разом з яким і вдалося досягти всіх результатів. Звичайно, без нього б нічого цього не було», - розповів бронзовий призер Олімпійських ігор. 

Після фіналу Михайло Романчук подякував всім українським вболівальникам за підтримку. Плавець не приховував невелике розчарування, проте відзначив свій бойовий настрій на новий старт, на який вийде вже завтра.

«Це був надзвичайно складний і незвичний фінал. Я дуже сподівався покращити свій олімпійський рекорд, який встановив у півфіналі. Але радує, що його так і не перевершили. Буду готуватися до старту на 1500 метрів».

Нагадаємо, Михайло Романчук на Олімпійських іграх-202 здобув для України четверту бронзову медаль у запливі на 800 м. вільним стилем. А перед цим встановив олімпійський рекорд. 

Читайте також: Рівненський плавець Михайло Романчук приніс Україні четверту бронзу на Олімпіаді в Токіо

До слова, Рівненщина вже визначилась, як відзначатиме своїх спортсменів-олімпійців.

Читайте також: