Знищили після ремонту. Чому руйнують свіжопокладений асфальт на Дворецькій? (ВІДЕО)

Як у анекдоті, поклали новий асфальт, а тепер будемо прокладати газ та воду. Це про ремонт дорожнього покриття на вулиці Дворецькій. Після поточного ремонту, пройшло менше тижня, а нове асфальтне полотно почали зрізати. Деталі резонансного ремонту - у матеріалі Тетяни Цицюри.

Одне ремонтують - друге руйнують. Під час будівництва турбокільця на перехрестях вулиць Дубенська-Макарова, весь транспорт рухався через Дворецьку. Не розрахована на вантажівки дорога почала просідати в районі каналізації. Та це не єдина проблема. Після цьогорічного ремонту дороги новенький асфальт довелося зрізати.  Що викликало чергові обурення рівнян, на їхні скарги відреагував депутат округу "Басівкут" - Анатолій Чугуєвець. 

"Людей обурило те, що через, буквально 3 дні, приїхали знову ж таки працівники, почали зривати асфальт і підіймати люки по вулиці Дворецькій там, де проклали новий асфальт. А перед тим люди просто звернулися, попросили зробити заїзд на вулицю Дворецька, до не парних чисел. Їм сказали, що не вистачає асфальту.  Тепер ми бачимо, асфальт купами у тих місцях, де підіймають люки," - каже депутат Рівненської міської ради Анатолій Чугуєвець.

Депутат додає, що ремонтні роботи проводяться за "новітніми технологіями". На місцях зрізаного асфальту вночі, не зважаючи на погодні умови кладуть новий. 

"Уже вчора, ввечері, темна пора доби, уже 9 година вечора, на повну кладеться асфальт в дощ. Просто у воду в калюжі кладеться асфальт.Той вчорашній асфальт, він просто вже вивалюється. Він просто за колесами автомобілів уже розходиться по всій дорозі," - продовжує Анатолій Чугуєвець.

В свою чергу начальник Управління житлово-комунального господарства Рівного Володимир Пилипчук зазначив, що управління ЖКГ не вмішується в процес господарської діяльності фірм, які виграють тендери. 

"Ми потім приймаємо і якість і наявність виконання технічного завдання саме по даному об'єкту," - каже начальник Управління житлово-комунального господарства Рівного Володимир Пилипчук.

Управлінець наголосив, що поки жодної гривні з міського бюджету фірмі ще не заплатили. Якщо вони не зроблять роботу якісно, то її просто не приймуть. Разом з цим слід зазначити, що ремонт цієї ділянки дороги для міського бюджету вартує близько півтора мільйона гривень. А відтак, кошти фірма-переможець зможе отримати лише після завершення усіх робіт.

Читайте також: