Завтра у Рівному вечір пам'яті Кузьми Скрябіна "А пам'ятаєш..."

Міський Будинок Культури цієї осені знову готує вам гарний подарунок у вигляді вечора близьких серцю мелодій і теплих спогадів. Ми присвятимо його тому, хто став класиком сучасної української музики – Кузьмі Скрябіну. Його пісні чесні, прямі, іронічні, ностальгічні… Вони вміють зазирати в душу і перевертати там усе з ніг на голову. Вони вміють сміятися і навіть приколюватися. А ще підносити до небес найважливіші в житті речі. Бо таким був легендарний Андрій Кузьменко.
2 жовтня у концерті «А пам’ятаєш…» найкращі рівненські артисти заспівають ваші улюблені шлягери по-новому. Для вас виступатимуть солісти Андрій Леончик, Анна Римчук, Катерина Качановська, Олексій Казанцев, Майкл Фіськович, гурти "VODA", «Лісова пісня», «Marmelad», «Sarafan Band», "Miks", «Після 9-ти», естрадний хор "Фантазія", ансамбль танцю "Етика", акомпонуватиме оркестр «Наспів» та ще багато-багато зірок. Ведучий заходу: Андрій Осташ. У гості завітає і той, хто знав і працював з Кузьмою особисто, найвідоміший Лесик усієї країни - Лесик Сам.
«А пам'ятаєш, як я втікав з інститута, щоби з тобою побути. І до сих пір я тут є!» Тож, давайте і ми втечемо на вечір улюбленої музики Скрябіна.
Місце зустрічі щасливих людей: Міський Будинок Культури.
Дата та час: 2 жовтня, 19:00 год.
Квитки: в касі МБК
Довідки за телефонами: 097-055-3221 / 097-916-46-38

Читайте також: