Заборгованості у нас немає - головний лікар діагностичного про своє відсторонення

Головний лікар Рівненського діагностичного центру Роман Шустик прокоментував своє відсторонення від посади. За його словами офіційної заборгованості у закладі немає.

"Ми аванс виплатили повністю за червень. Заборгованість тільки за півчерня, тобто всі інші місяці у нас заборгованості немає взагалі. Зараз просто чекаємо дофінансування і я думаю, що протягом днів 5-7 прийдуть гроші з НСЗУ і всі питання закриваються. Ми просто зараз чекаємо перерахування контракту і в нас вже є підтвердження, що ті гроші мають нам прийти. Якщо навіть завтра прийдуть, все буде нараховано. Це всього дві неділі, як такої забоговності немає, дякуючи обласній адміністрації і НСЗУ , яка пішла нам на зустріч, нам перерахується контракт і ми ці всі питання закриємо", - повідомив головний лікар Рівненського обласного клінічного лікувально-діагностичного центру ім. В. Поліщука Роман Шустик.

Нагадаємо, що як повідомляв ITV media group стосовно Романа Шустика розпочато службове розслідування. Це зумовлено заборгованістю з виплати заробітної плати на підприємстві, яка наразі становить близько 2 мільйонів гривень.

Шукайте нас ???

Офіційний сайт:

https://itvmg.com/

Соціальні мережі:

► Ми у Facebook - https://www.facebook.com/itv.media.group

► Ми в Instagram - https://www.instagram.com/itv_mg/

► Наш Telegram-канал: https://t.me/itv_mg

Читайте також: