За тиждень на Рівненщині сталося 16 ДТП, є загиблі

За минулий тиждень на Рівненщині сталося 16 ДТП. На жаль,  були й смертельні автопригоди.

Про це повідомили в ГУ ДСНС в Рівненській області.

Загалом пожежно-рятувальними підрозділами ДСНС Рівненщини було здійснено 29 виїздів на ліквідацію пожеж, надання допомоги громадянам та знищення боєприпасів часів минулих війн.

Водій транспортного засобу наїхав на перешкоду (товар — автомобільні двері) та зник із місця пригоди. 

Під час спілкування із ним поліцейські помітили явні ознаки алкогольного сп’яніння. Але керманич відмовився пройти огляд за допомогою приладу Drager у присутності двох свідків. На нього склали 3 протокола.

На перехресті вулиці Набережної та проспекта Миру водій автомобіля не надав переваги у русі та допустив зіткнення із велосипедистом. Внаслідок ДТП потерпілого госпіталізували до лікарні, де у нього попередньо діагностували закриту черепно-мозкову травму та забої.

На автодорозі «Городище-Рівне-Старокостянтинів» поблизу села Яринівка колишнього Березнівського району. Водій маршрутного таксі сполученням «Луцьк-Зарічне» допустив наїзд на пішохода, який, зі слів керманича, перетинав проїзну частину у невстановленому місці.

Від отриманих травм чоловік загинув на місці. У салоні автобуса перебувало 15 пасажирів. Ніхто з них не постраждав.

Водій автомобіля допустив наїзд на чоловіка, який перетинав проїзну частину по нерегульованому пішохідному переході.

Після цього на нього наїхав інкасаторський автомобіль та кілька метрів протягнув потерпілого.

Обидва водії відповідно до огляду на стан сп’яніння були тверезі.За життя 40-річного жителя села Микулин колишнього Гощанського району борються лікарі.

Водій вантажівки допустив наїзд на пішохода, який намагався перебігти проїзну частину у невстановленому місці.

Внаслідок ДТП потерпілого із запахом алкоголю госпіталізували у реанімацію. Медики діагностували у нього закриту черепно-мозкову травму, політравму та перелом передпліччя.

Водій «BMW» допустив наїзд на пішохода. Внаслідок ДТП чоловік отримав тяжкі травми та попри вжиті реанімаційні заходи помер у кареті «швидкої» дорогою до лікарні. Правоохоронці встановлюють особу загиблого.

Водій «Audi» наїхав на військового, який чергував на блок-посту. 29-річний житель Львова не впорався з керуванням та здійснив наїзд на 40-річного військового. Потерпілого доставили до Корецької міської лікарні із відкритим переломом ноги, саднами та гематомами.

Читайте також: