Яку погоду прогнозують у липні на Рівненщині? (ВІДЕО)

Спекотний, дощовий, а подекуди – з грозами. Таким мешканцям області запам’ятається другий місяць літа. Протягом перших днів липня значна частина України опиниться під впливом антициклону, а на Рівненщині - пройдуть локальні дощі.

З 2-го 3-го липня ми очікуємо нестійкий характер погоди, це у нас означає, що будуть короткочасні опади у вигляді дощу, а також – грози. Температура протягом цих днів сягатиме до 29 градусів тепла вдень, і до 17 градусів уночі, - розповідає начальник Рівненського обласного центру з гідрометеорології, Богдан Масовець.
До слова, минулого місяця на теренах області спостерігали перевищення норми опадів у півтора рази. Багато сонця та тепла варто очікувати вже з 3-го липня. Загалом цей місяць спеціалісти прогнозують мінливим.
У нас також буде спостерігатися частково нестійкий характер погоди, попередньо можна прогнозувати, що більш така суха погода укінці липня, на початку серпня, до першої половини серпня, - каже начальник Рівненського обласного центру з гідрометеорології, Богдан Масовець.
Додамо, що вітрові шквали та град також варто очікувати протягом двох останніх літніх місяців.

Читайте також: