«Якщо ми не будемо садити ліс, в нас буде пустеля», — Коваль

У Рівненському районі долучилися до заходів з реалізації програми "Створимо ліси разом". 

Про це повідомили у Рівненській районній державній адміністрації. 

Лісівники Костопільщини завчасно підготували локацію для садіння лісу – лісову ділянку, на якій після проведення інструктажу, учасниками заходу посаджено лісові культури вирощені у власних лісових розсадниках.

Також, на прилеглій до Музею лісу території було відкрито рекреаційну зону відпочинку. Де працівники лісництва спорудили альтанки, встановили столи зі зручними лавками, облаштували місце для розведення багаття.

"Якщо ми не будемо садити ліс, в нас буде пустеля. Під час війни ми маємо рухатися вперед, тому що десь вороги спалюють і знищують наші ліси, а ми маємо їх відновлювати. Ліс, який ми посадили - ліс для наших дітей. Це дуже корисно та актуально на цей час, адже є необхідність в озелененні нашої країни. Саме тому озеленення країни об’єднує всіх українців. " - зазначив Олександр Коваль.

Нагадаємо, з 1 жовтня розпочалася акція "Створимо ліси разом" в рамках виконання Програми Президента України "Зелена країна", яка триватиме до 30 листопада.

Читайте також: На Рівненщині висадили 2 тисячі дерев

За три роки в Україні висадять 1 мільярд нових дерев, а за 10 років площа лісів в Україні збільшиться на 1 мільйон гектарів.

Читайте також: