Як рівняни потрапили у "Різдвяну казку"? (ВІДЕО)

Сім рівненських родин потрапили у справжню "Різдвяну фотоказку". Сім'ї, які мають дітей з інвалідністю отримали можливість побувати на безкоштовній професійній зйомці. Який результат вдалось отримати та що говорять про це самі герої, дивіться далі.

Сім рівненських родин, які мають дітей з інвалідністю потрапили у "Різдвяну фотоказку". На втілення проекту знадобилось немало-небагато - сім щасливих родин та майже три години часу.

Це було просто дуже ритмічно, дуже швидко, бо в нас було 15 хвилин на фотосесію, потім вже наступна сімя, то для мене на родному подиху. Проект ми розпочали в жовтні, зробили його буквально за дві з половиною години. У фотозйомках приймало участь сім сімей, одна з них багатодітгна, у якій 8 дітей, - Анна Марія Далі фотографиня

Команда "Рівне Разом" підтримала ініціативу місцевої фотографині та започаткувала спільний проект. Організаторка Катерина Марчук розповіла, - все розпочалося з маленького. Вперше на фотосесію залучили 7 родин, проте надалі їх кількість зростатиме. За задумом тематичні фотосесії відбуватимуться не лише на передодні свят, а й кожен квартал.

Ця іде я довго не виношувалась, один телефонний дзвінок від Анни , - давай зробимо. Ми підхватили цю ідею. І я думаю що на сьогоднішній день ми всі разом задоволені результатом, там серце радіє, емоції переповнюють, в нас все вийшло. Хотілось показати нашу підтримку, що ми не стоїмо осторонь, ми й надалі будемо підтримувати таких діток, сімей, - Катерина Марчук Організатор проекту "Різдвяна фотоказка"

Герої готувались відповідально, підбираючи вбрання кожному члену родини, відштовхуючись від атмосфери фотосесії. У результаті спільної роботи
сім'ї отримали по 10 друкованих знімків, декілька вітальних листівок та ще безліч фото у електронному форматі.

Дуже давнго мріяла про те щоб уся наша сімя із 8 дітьми мала таку фотосесію, таку справжню, професійну. Але в нас ніколи не було змоги. Тому я дуже щиро вас дякую, за те що ви нам це подарували, нехай вас бог благословить стократно за ваше благодіяння, бо ми немає чим вам віддячити, - Анна Ваколюк учасниця проекту

Оксана Микитюк мама трьох дітей, проте на фотосесії була лише з найменшою донькою. Родина вперше мала такий досвід. Частину вітальних листівок із зображенням доні - Оксана надішле родині, яка меншкає у інших областях.

Сини вже розїхались, у інших містах. і ми прийняли участь тільки обоє з донечкою. Фотосесія пройшла в такій приємній обстановці, на такій позитивній, веселій ноті. Діти були із задоволенням, позували і Аріна, - Оксана Микитюк учасниця проекту

Напередодні новорічних свят, діти очікують багато подарунків та яскравих емоцій. Тож ідея із створенням проекту для сімейної фотосесії у зимовій казці вийвилась найбільш влучною.

Громадська організація рівне разом на протязі всієї своєї діяльності завжди пріорітетним своїм напрямкром ставить співпрацю й допомогу родинам у яких є особливі діти. Логічним таким, саме напередодні різдвяних, новорічних свят. Ця ідея пані Анни дійсно здалася нам просто казковою. Ми немогли її не підтримати. Ми щиро раділи, так само з дітьмии і батьками, - Світлана Марчук Голова ГО "Рівне Разом"

Аби вважати що фотопроект вдався, достатньо глянути на обличчя щасливих батьків.

Читайте також: