Як Рівне житиме в умовах обмеженого використання електроенергії? (ВІДЕО)

Діти виходять на навчання, а тролейбуси не курсуватимуть ще кілька днів. Рівне оговтується від масового відключення електроенергії. Через маштабну атаку ворога та повне знеструмлення країни 23 листопада у обласному центрі припинив рух електротранспорт, а в школярів розпочалися позапланові канікули.

Через повне знеструмлення Рівного 23 листопада та нестабільну ситуацію з енергосистемою України, рівненських школярів вимушено відправили на канікули до кінця тижня. Однак Рівне поступово звикає до життя в умовах обмеженого використання електроенергії. Учні, які цього тижня відпочивали, з понеділка повернуться. У місті відновлюють роботу Всі заклади освіти. Щоправда, з певними корективами.

Складніша ситуація у рівному з громадським транспортом. Тролейбуси так і не вийшли на маршрути. Це пов'язано з тим, що енергетикам не вдалось забезпечити достатній рівень потужності у контактно кабельній мережі міста. Тож цілком ймовірно, що рогаті стоятимуть усі вихідні.

На випадок знеструмлення та повного блекауту у місті у Рівному на цей момент, діє 17 пунктів обігріву. Однак, через велику кількість відвідувачів їх чисельність збільшують. Тож зовсім скоро попити гарячого чаю та підзарядити свій гаджет зможе значно більше рівнян.

Такою є ситуація у Рівному сьогодні, та чи довго Україна житиме в умовах обмеженого використання електроенргії наразі невідомо. Енергетики вкотре просять громадян не вмикати без потреби енергоємні пристрої та економити споживання електрики.

Читайте також: