Вірт про гру з «Колосом»: Є відчуття, що могли б здобути перемогу

Головний тренер рівненського "Вереса" Юрій Вірт поділився враженнями від учорашньої дебютної гри в УПЛ із ковалівським "Колосом", яка закінчилася нульвою нічиєю

- Стартом я задоволений, ми показали хорошу гру. Так, без хвилювання не обійшлося, але не потрібно забувати, що наш суперник вдруге поспіль виходить у єврокубки, тому ми налаштовувалист на серйозну бойову гру", - відзначив Юрій Вірт у коментарі клубному каналу VeresTV.

- Дійсно, можливо в першому таймі не було так багато моментів, але тут треба віддати належне "Колосу" - це команда добротна, добре захищається і мало пропускає. Після перерви ми створювали моменти, десь не вистачило останньої передачі, останнього удару. Була нагода, коли чудову реакцію продемонстрував воротар Колоса".

- Загалом результатом задоволений, але десь всередині є відчуття, що один гол могли б забити і здобули би перемогу. Тим не менш, давайте не будемо гнівити бога. Хлопці показали хороше бажання, хорошу самовіддачу. Було багато боротьби, ми її не програли, тому заслужили мінімум на нічию. А при більшому везінні - і на перемогу, - додав наставник червоно-чорних.  

Читайте також: