«Верес» відразу після Туреччини не повернеться у Рівне

Рівненський “Верес” уже кілька днів тренується у Туреччині. Повернутися зі зборів команда Юрія Вірта попередньо має 19 лютого, а перший матч червоно-чорних запланований у Полтаві на 27 лютого. Гратимуть проти тамтешньої “Ворскли”. 

Але де тренуватиметься після повернення команда? 

Ще 20 серпня минулого року генеральний директор "Вереса" Антон Назарук у коментарі Суспільному привідкрив умови договору. 

- Перша частина — будівництво двох полів. Вона має бути завершена, згідно з договором, до 1 грудня. Перше поле  штучне і друге — натуральне, - повідомив Антон Назарук. 

Потім терміни змістилися. 20 грудня 2021 року в інтерв’ю Veres TV президент рівнян Іван Надєїн висловив сподівання, що тренуватись команда після Туреччини буде на першому полі майбутньої бази. 

- Уже зробили дренажну систему, уже засипали щебенем, уже приїхав штучний газон. Він уже у нас. Ми його купили й він уже приїхав. В принципі, протягом місяця цю всю роботу підрядники обіцяють закінчити. Вони зроблять огорожу і поле. Команда приїде з Туреччини й зможе уже там займатися. Це буде повноформатне штучне поле, на якому можна буде весь рік проводити якісні тренування - у сніг, дощ і так далі, - зазначив президент РНК “Верес” Іван Надєїн 

Безпосередньо перед вильотом на перші збори президент команди, спортивний директор В’ячеслав Шевчук, головний тренер Юрій Вірт, генеральний директор Антон Назарук та інші представники “Вереса” відвідали місце будівництва. Про це команда повідомила у себе на сторінці в Instagram.

І побачили зовсім не те, що хотілося б. Ні до "1 грудня", ні "за місяць" підрядник поле не облаштував. Відтак, “Верес” уже думає над коригуванням планів. 

- Погода дещо вплинула на процес будівництва футбольних полів на базі. В нас був план, що після повернення з Туреччини команда вже тренуватиметься на власному полі. Зараз є ймовірність, що до виїзних матчів VBbet ліги проти “Ворскли” та “Минаю” ми готуватимемося в гостях у наших суперників. Підкреслю - є така ймовірність, - передає слова президента офіційний сайт рівнян.

Попередньої зими рівняни тренувалися на полях академії винниківського “Руха”. Втім цьогоріч підуть трішки іншим шляхом. У клубі розглядають кілька варіантів. Остаточний затвердять пізніше. 

- Розглядаємо різні варіанти. Це точно не Рівне, але, де будемо, ще не вирішили. Можливо, команда взагалі повернеться за день до гри з “Ворсклою”. Тобто можемо продовжити збори у Туреччині, прилетимо у Харків і поїдемо у Полтаву, а уже звідти вирушимо в Ужгород, готуватися до гри з “Минаєм”. Або залишимося у Полтаві, і перед грою поїдемо в Ужгород, - розповів телеканалу ITV media group генеральний директор “Вереса” Антон Назарук. 

Нагадаємо, роботи над будівництвом бази розпочалося наприкінці серпня 2021 року. Загалом, згідно з проєктом, на цій території "Верес" будуватиме тренувальну базу з трьома повнорозмірними полями, адмінкорпусом, мініготелем для проживання, відновлення та реабілітації футболістів.

Читайте також: