Вбивство чотирирічної давності: знайдено решти тіла (ФОТО, ВІДЕО)

У зв’язку зі зникненням особи, поліцейські розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України, тобто за фактом умисного вбивства. 

«Оперативники управління карного розшуку з’ясували, що 19 серпня 2015 року зниклий дубенчанин приїхав у гості до 53-річного жителя Дубровиці, — повідомив заступник начальника ГУНП в Рівненській області Сергій Волков. — Під час застілля між ними виник конфлікт, у ході якого господар завдав знайомому удар ножем». 

Як наслідок чоловік помер на місці події. Батько із сином закопали тіло загиблого неподалік будинку у лісових хащах. Через два роки на сході України загинув і сам зловмисник, а його 26-річний син після наведення беззаперечних доказів зізнався показав орієнтовне місце, де закопували тіло.

Учора, 18 липня, близько 16 години поліцейські натрапили на череп людини. Згодом за участю слідчих та криміналістів слідчого управління вдалося знайти рештки скелету загиблого, які у рамках кримінального провадження скеровуватимуть для проведення експертизи, зокрема і судово-генетичної. 

Відповідно до частини 2 статті 396 Кримінального кодексу України не підлягають кримінальній відповідальності за заздалегідь не обіцяне приховування злочину члени сім'ї чи близькі родичі особи, яка вчинила злочин, коло яких визначається законом. Тобто, 26-річний житель Дубровиці покарання не нестиме.

За інформацією відділу комунікації поліції Рівненської області

Читайте також: