В громадах Рівненщини встановлять відеоспостереження

Ці та інші заходи впроваджуватимуть у рамках проєкту "Безпечна Рівненщина". Про це повідомляє пресслужба Поліції в Рівненській області. 

Створення безпекового середовища у рамках проєктів «Поліцейський офіцер громади» та «Безпечна Рівненщина» стало основною темою зустрічі начальника поліції Рівненщини Олексія Камишанського та керівників територіальних громад.

Начальник управління превентивної діяльності Руслан Жук повідомив, що на території Рівненського району створено 26 територіальних громад. На території семи громад, які долучилися до проєкту на початковому етапі, уже успішно несуть службу 10 поліцейських офіцерів.

Ще 11 кандидатів на посади у Білокриницьку, Зорянську, Великоомелянську, Городоцьку, Здолбунівську та Костопільську територіальні громади, які долучилися до проєкту цьогоріч поза конкурсом, приступлять до роботи на початку жовтня після навчання.

Також Олексій Камишанський детально роз’яснив запрошеним інформацію про систему «Безпечна Рівненщина», встановлення камер відеоспостереження, особливості їх використання у службовій діяльності та, власне, переваги від такого способу фіксації.

Читайте також: