У Рівному шукають таланти, які мріють про велику сцену

Оргкомітет фестивалю-конкурсу "Ми талановиті. Мегаподія" шукає тих, хто мріє про сцену, відомість та визнання. Переможці відбіркових турів виступлять на великому концерті разом з відомими артистами українського шоу-бізнесу в рамках щорічного концерту "Мегаподія", який проходить у Рівному восени на стадіоні "Мототрек".
Участь можуть взяти рівняни, а також мешканці інших населених пунктів, які навчаються або працюють у Рівному, віком від 7 до 30 років.

Конкурсанти змагатимуться в жанрах академічного, народного та естрадного співу у номінаціях соло та ансамблі (дуети, тріо, квартети і т.д.), а також в оригінальному жанрі та номінації "ведучий". Кожний учасник конкурсу має виконати 2 твори під акомпанемент або під фонограму (-1), загальною тривалістю не більше 10 хв.

У номінації "ведучий масових заходів" демонструють виступ-візитівку, змодельовану під конкретну подію у вигляді монологу тривалістю не більше 5-х хвилин. Один з творів виконується обов'язково українською мовою

Участь у фестивалі-конкурсі безкоштовна. ЗАЯВКУ МОЖНА ЗАВАНТАЖИТИ ТУТ   

Дедлайн подачі заявок - 10 березня 2019 року. Відбіркові тури відбуватимуться впродовж березня-квітня.
Нагадаємо, минулоріч переможці фестивалю в рамках "Мегаподії" виступали разом з Олею Поляковою, гуртами "Время и стекло" та "Дилемма". 

Читайте також: