У Рівному проведуть «Свято Морозива Рудь»

Організатори пропонують з головою поринути у світ нестримних веселощів та запальних розваг і гарантують, що настрій буде стовідсотково святковим.

Щоб взяти участь у розвагах від виробника улюбленого морозива “Рудь”, потрібно купи одне морозиво та отримати один квиток на атракціон, а заодно отримати можливість виграти подарунок.

Більше морозива, більше квитків, більше подарунків!

Тетяна Хомяк, провідна маркетологиня компанії “Рудь”, координаторка проекту “Свята Морозива”, розповідає про захід:

«На нашому святі є багато вільних від будь-яких умовностей локацій, куди можна прийти й розважитися на 100 %: побавитися на бейбідромі, запалити танцпол у танцювальній зоні, спробувати власні сили на зоні спортивних змагань, взяти участь у веселих конкурсах від найкрутішого ведучого! Ми робимо акцент на цінностях родини. Запрошуємо зібратися разом та прийти відпочити на Святі Морозива від компанії “Рудь” на повну!».

На рівнян чекають безліч оновлених грандіозних атракціонів: танцювальні та водяні батли, аквагрим та тимчасові тату, гольф, п’ятнашки, дартс, твістер та чимало інших незабутніх розваг.

Крім цього, буде унікальна можливість взяти участь у цікавих воркшопах із виготовлення крафтових закладинок, стильних прикрас та іграшок, вишуканих подарункових коробочок і багатьох інших оригінальних виробів.

Більше деталей на svyato.rud.ua.

На правах реклами.

Читайте також: