У Здолбунівській лікарні - новий директор

Василь Височанський

Упродовж наступних п'яти років КНП «Здолбунівська центральна міська лікарня» керуватиме новий директор. Депутати Здолбунівської міської ради 21 голосом підтримали запропоновану кандидатуру.

Таким чином новим директором лікарні став Василь Височанський, який тривалий час працював заступником начальника Рівненського обласного управління охорони здоров'я, а за тим - консультантом з медичних питань проекту ULEAD.

Нагадаємо, що 22 липня 2021 року відбулось засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття вакантної посади директора КНП «Здолбунівська центральна міська лікарня». Єдиним кандидадом на посаду був Василь Височанський.

Василь Височанський народився 21 лютого 1963 року у с.Верхнє Висоцьке на Львівщині. 

Освіта: вища, 1984-1991 роки, Львівський ордена Дружби народів державний медичний інститут, лікувальна справа, лікар – хірург. У березні 2021 року закінчив ПВНЗ «Міжнародний економіко-гуманітарний університету імені Степана Дем’янчука» та здобув кваліфікацію магістра в галузі знань Управління та адміністрування зі спеціальності Менеджмент.

У 2012-2018 роки, керівник робочої групи з написання та член групи управління субпроектом (ГУС) з впровадження субпроекту «Підвищення ефективності лікування та профілактики хвороб системи кровообігу в Рівненській області на період з 2015 по 2020 роки», спільного зі Світовим банком проекту МОЗ України «Поліпшення здоров’я на службі у людей».

До слова, останнім часом Рівненщиною прокотилася справжня хвиля кадрових призначень. Так, обласний центр отримав нового головного архітектора та керівника управління молоді і спорту. В області призначили нового керівника аеропорту "Рівне" та очільницю Департаменту соціальної політики.

Читайте також: