У Рівному презентували відеоанімаційний проєкт «Ковдрочка для яблуньки» (ВІДЕО)

У Рівному представили благодійний відеоанімаційний проєкт "Ковдрочка для яблуньки". Авторкою відео стала семирічна Анастасія Мандзюк із Мирогощі. Дівчинці у два роки постави страшний діагноз спінальна м'язова атрофія. Цим фільмом дівчинка хоче зібрати кошти на власне лікування. Більше дивіться у матеріалі Олесі Мороз. 

Саме із такими емоція семирічна Настуня Мандзюк презентувала відеоанімаційний проєкт "Ковдрочка для яблуньки". Дівчинка зараз бореться із важкою хворобою, а саме із спімально м'язовою атрофія. Настя власними рученятами створювала із пластиліну свою казку. Дівчинка ділиться із нами своїм улюбленим уривком із анімаційного сюжету. 

"Саме більше сподобалось, як я катала кружечка  і в мене хом'ячок вийшов і сподобалось як яблучка впали і їх всі збирали разом," - каже авторка відео, яка потребує допомоги Анастасія Мандзюк.

Олена Медведєва біля дівчинки не випадково, адже саме вона створювала анімацію для відео. Літераторка, каже ідея створення відеоанімаційного сюжету виникла після того, як жінка отримала в подарунок від Насті виліплену з пластиліну картину. А над створення самого анімаціного відео працювали протягом кількох місяців. 

"Знімали і саму історію виліплення і безпосередньо відеоролик. Тому, що наша мета зібрати кошти на лікування цій дитині, щоб вона знову звелася на ніжки," - каже аніматорка відео Олена Медведєва.

Відео, яке презентували у перший день зими, створювалось у Мирогощі де і проживає семирічна Настуня. У казці розповідається, про дівчинку, яка, як і Настя пересувається на інвалідному візку. Вона зв'язала ковдру для яблуні, аби зігріти дерево. 

"Мені хотілось зняти історію в історії. Які між собою переплітаються, якраз переплітаються через з'язання от тих ковдрочок, переплітаються через спілкування дитини з тією чарівною феєю. І тут, деякою мірою та яблунька це Олена Медведєва, та ковдрочка яку зв'язала Уллянка, це ковдрочки які Уллянка своїми пальчиками в'яже аби назбирати гроші собі на ліки," - каже режисерка відео Руслана Броновицька.

Мама дівчинки найбільше хоче бачити свою дитину здоровою, яка зможе самостійно пересуватись на ніжках. Проте, поки це не можливо, бо ж у сім'ї нема коштів аби придбати дороговартісні ліки своїй донечці. 

"На рік, цього сиропу нам потрібно 7 мільйонів 776 тисяч 160 гривень. На місяць приблизна сума 750 тисяч. Зараз на даний момент от в нас зібрана така приблизна сума 700 тисяч. Ще 50 і от ми зможемо Насті вже закупити на перший місяць цей сироп," - розповідає мама дівчинки, яка потребує допомоги Ілона Мандзюк.

Настуня Мандзюк, навіть привідкрила нам завісу та розповіла, що готова і надалі працювати на відеоанімаційними проєктами. 

Аби допомогти життєрадісній дівчинці знову звестися на ніжки, потрібно вже зовсім не багато. Реквізити для допомоги, ви зараз бачите на своїх екранах. Навіть гривня може допомогти врятувати маленьке життя.  

5168 7520 1123 2322 Ілона Мандзюк (мама) приватбанк
4441 1144 1291 9134 Ілона Мандзюк (мама) monobank 

Читайте також: