У Рівному покарали водія за зневажливе висловлення про матір загиблого воїна (ВІДЕО)

Кожен має відповідати за свої слова! Днями мережу сколихнув допис-історія мами покійного воїна з Рівного. У ньому вона розповіла про зневажливе ставлення водія маршрутного таксі до її права на пільгове перевезення, як члену сім'ї загиблого. Сьогодні чоловіка викликали на бесіду до міської ради.

"Розвелося вас тут...". Такі слова минулого тижня пролунали з вуст водія одного із місцевих маршруток. Адресовані вони були мамі загиблого воїна з Рівного Людмилі Марчук, коли та хотіла просто скористатись своїм правом на пільговий проїзд як член родини загиблого. Таке зневажливе ставлення неабияк збентежило жінку, а тому відповідний допис-обурення вона написала в соцмережах. Засмутило її й те, що ніхто із пасажирів за неї не вступився.

Допис Людмили викликав чималу хвилю гніву у бік водія і у користувачів мережі. А відтак дійшов і до відома місцевої влади. За лічені години горе-водія та перевізника знайшли. А вже сьогодні їх запросили до міськради, аби вжити заходи та покарати відповідальних. За словами ініціаторки такої зустрічі Катерини Марчук, усе для того, аби запобігти подібним ситуаціям у подальшому.

У свою чергу водій маршрутки Василь Бондарець свою вину визнає. Кається та просить пробачення.

Втім за свої необдумані чи сказані зопалу слова водій отримав сповна, зазначає начальник управління транспорту міста Василь Сливка. Минулої суботи чоловіка відсторонили від роботи, а згодом і зовсім звільнили. Додає, бесіди щодо дотримання норм етики у спілкуванні із пасажирами проводять регулярно.

Не забарилась із реакцією і місцева влада. Найближчим часом планують вжити заходи, аби всі перевізники та водії міста були проінформовані, що учасники бойових дій, а також члени сімей загиблих Героїв мають право на проїзд без обмежень.

Читайте також: