У рівненських школах та дитсадках хочуть встановити камери відеоспостереження

Фото ілюстративне

Вчора, 27 січня, під час пленаного засідання чергової третьої сесії Рівненської міської ради восьмого скликання,  депутати обговорили питання встановлення систем відеоспостереження у школах та дитячих садочках міста.

Депутат від «Рівне разом» Сергій Рибачик запропонував новому заступнику міського голови насамперед звернути увагу на засоби відеоспостереження в освітніх закладах міста.

До слова, новий заступник очільника Рівного відповідатиме за цифрову трансформацію в Рівненській громаді.

"З огляду на нещодавні події у місті щодо так званого мінування усіх освітніх закладів нашої громади, стало очевидним, що не всі школи належно укомплектовані засобами відеоспостереження. Левова частка з них – аматорські системи, зафіксовані дані на яких незрозуміло де зберігаються. Тому, прошу звернути на це увагу нового заступника та розробити відповідну програму", - прокоментував Сергій Рибачок.

У результаті, було прийняте рішення детальніше розглянути звернення депутата вже на найближчому засіданні щодо роботи та запровадження програми "Безпечне місто" на території громади.

Нагадаємо, минулого тижня у Рівному повідомлення про замінування усіх шкіл Рівного надійшло на електронну адресу ГУ ДСНС у Рівненській області.

Читайте також: