У рівненських квартирах стане холодніше (ВІДЕО)

 Опалення - все? Через потепління працівники Рівнетеплоенерго зменшили температуру теплоносія, як результат, батареї фактично холодні. У свою чергу синоптики прогнозують, тішитись сонцю лишилось не довго.

Чи то в цілях економії, чи щоб рівняни звикали. У місті вирішили зменшити температуру теплоносія. Як зазначають тепловики, тепер батареї на дотик будуть майже холодні. Однак змін у подачі гарячої води не відбудеться. Обіцяють, пониження температури теплоносія це тимчасове явище.

А похолодання таки буде. І підкрадеться воно неочікувано. Як зазначили у гідрометцентрі, тепла погода триватиме у Рівному не довго. Вже від завтра синоптики прогнозують дощі, які після вихідних переростуть у мокрий сніг.

Знизиться і стовпчик термометра, синоптики зазначили, очікують до 5 градусів морозу вночі. Тож поки що про завершення опалювального сезону у Рівному говорити ще рано. Адже погода не стабільна.

Однак попри це, опалювальний сезон добігає кінця, тож працівники теплоенерго просять у споживачів подати показники лічильників у період з 27 до 31 березня.

Коли у Рівному завершать опалювальний сезон наразі залежить лише від погодних умов. Однак остаточне завершення подачі тепла відбудеться після розпорядження міського голови або рішення рівненського міськвиконкому. Дарія Солодовник та Олег Шаламай, телеканал айтіві.

Читайте також: