У будинок проникли через вікно: у Рівному затримали двох грабіжників

У Рівному правоохоронці затримали двох грабіжників.

Про це повідомили в пресслужбі поліції Рівненщини.

"Невідомі через вікно проникли у приватний будинок на вулиці Грушевського та пограбували", - таке повідомлення надійшло на спецлінію 102 близько 20:20 вчора, 27 березня. 

Поліцейські прибули на місце злочину та встановили, що близько 19 години через привідчинене на провітрювання вікно троє чоловіків проникли у помешкання 25-річної рівнянки. Жінка почула підозрілий шум. Коли зайшла у кімнату, то побачила зловмисників, які все перевернули та шукали, що можна вкрасти. Потому почали вимагати у неї дороговартісні речі. Потерпіла віддала мобільний телефон, зі сторінок у якому вони наказали вийти та зняти всі паролі. Крім того, грабіжники забрали зарядні пристрої, грошові кошти, одяг, тощо.

Правоохоронці за отриманим орієнтуванням за годину виявили зловмисників неподалік місця проживання одного із них на вулиці Гагаріна. Під час поверхневої перевірки у них вилучили викрадені речі.    

43-річного та 27-річного грабіжників затримали у порядку статті 208 КПК України та помістили в ізолятор тимчасового тримання. Відносно 22-річного рівнянина тривають слідчі дії. 

Відомо, що зловмисники уже потрапляли у поле зору поліцейських за майнові злочини.

Читайте також: У чоловіка, який курив у невстановленому місці на Сарненщині, патрульні виявили наркотики

Читайте також: