Цигарки, записи та майже пів мільйона готівки вилучили під час обшуків у трьох рівнян

Троє жителів Рівного, за попередньою змовою, організували та налагодили схему реалізації цигарок. Все б нічого, якби акцизні марки на них не були фальшивими.

Про це повідомляє пресслужба прокуратури Рівненської області.

У ході санкціонованих обшуків, проведених в торгових кіосках рівненських ринків, а також в квартирах, садовому будинку, гаражі та у транспортних засобах, якими користуються або які належать фігурантам провадження, у «ділків» виявлено та вилучено більше 20 тисяч пачок цигарок з марками акцизного податку з ознаками підробки, або й взагалі без них. Такою кількістю цигарок, приміром, можна було б загрузити великий вантажний мікроавтобус. Крім того вилучили також мобільні телефони, чорнові записи, які свідчать про протиправну діяльність, та понад 430 тис. грн у різній валюті.

Отож суд наклав арешт на вилучене майно. Вирішується питання оголошення про підозру фігурантам провадження. Про це повідомляє пресслужба прокуратури Рівненської області.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Читайте також: