Третій Veres junior cup виграла ФА "Зоря" (ВІДЕО)

Турнір серед одинадцятирічних. У Рівному провели уже третій Veres junior cup. Заявилося вісім команд. Двічі долю поєдинку вирішували у серії післяматчевих пенальті. Не обійшлося і без сліз.

Команди футбольних академій "Зоря" та "Олімп" змагаються за право грати у фіналі. Основний час завершується нулями на табло. Справа доходить до пенальті. Краще із завданням справляються гравці академії "Зоря".

Радість одних і сльози інших - незмінні супутники таких турнірів. Капітан команди академії "Олімп" втерши сльози ділиться причинами поразки.

Ну, не везло нам. У нас було більше моментів. Не везло. Воротар все ловив їхній, - гравець ФА "Олімп" Костянтин Поліщук.

Реабілітуватись гравцям Олімпу вдалося у поєдинку за бронзу. Вони обіграли футбольну академію "Костопіль" 2:0. Втім поєдинок міг скластись не так успішно для рівнян. Гравці з Костополя виходили перемагати, втім дещо завадило.

Якби забили гол, то може б і третє місце було. А так розслабилися і пропустили два голи. Ще цей дощ. Слизько так на полі. Да й таке, - гравець ФА "Костопіль" Станіслав Полюхович.

У головному поєдинку Veres junior cup зійшлися футбольні академії "Смига Єврошпон" та "Зоря". Відкрили рахунок курйозно. Воротар Зорі не зумів як слід обробити м'яч.

Я ногу сильно розслабив і він пролетів, -  воротар ФА "Зоря" Максим Калюш.

Свою помилку голкіпер виправив самостійно. Саме з його передачі партнери зрівняли рахунок.

Згодом команди знову обмінялися забитими голами. У підсумку основний час завершився з рахунком 2:2. 07233 У серії пенальті вдруге за турнір влучнішими були гравці футбольної академії "Зоря".

Голкіпер "Зорі" повністю реабілітувався за недолугий пропущений.

Ну там удари були сильні. Хлопці сильні. Було важко ловити. Було важко читати оці удари. Ну, трошки важко було з цими хлопцями грати, -  воротар ФА "Зоря" Максим Калюш.

Гравці футбольної академії "Смига Єврошпон" пройшли усю дистанцію турніру без поразок, втім залишились без головних нагород.

Ми мали більше моментів, але ми не забивали. Може просто розслабилися, - гравець ФА "Смига Єврошпон" Максим Чорнозуб.

У підсумку бронзовими призерами турніру серед 11-річних стали гравці футбольної академії Зоря, друге місце в академії "Єврошпон-Смига" і чемпіонами третього дитячого турніру стала футбольна академія Зоря. Основними організаторами змагань стали вболівальники рівненського Вереса та сам місцевий футбольний клуб.

В принципі "Смига" сильніша, але мені здається дуже важливу роль тренер відіграв Зорі у цій перемозі. Він підбадьорив дуже вчасно команду в такий важкий момент. Пропустили такий непотрібний м'яч, воротар помилився. Це тренерська робота. Це дуже важливо, - представник вболівальників "Вереса" Дмитро Чак.

Паралельно на турнірі Veres junior cup знімали кліп на пісню про народну команду. Це своєрідний шлях гравця від дитячої академії до легенди клубу. Головним персонажем кліпу став нападник "Вереса" Михайло Сергійчук.

Там буде трішки такої історії, як маленький хлопчик перевтілюється в дорослого професійного гравця. Ця вся інтрига, як вони... що це не проста гра - це тяжкий бій. Це життя цих хлопчиків та дорослих чоловіків. Саме про це буде, - співачка Gayara.

Пісню так кліп вболівальники презентують 14 серпня на черговому турнірі Veres junior cup.

Читайте також: