ТНМК їдуть в Різдвяний тур усім вертепом

Івент-агенція "Tikhonov сoncert and event agency" запрошує рівнян та гостей міста на теплий акустичний вертеп з ТНМК.

ТНМК з різдвяним вертепом буде у Рівному 16 січня. Початок виступу запланований о 19:00, в Міському Будинку Культури.

Минулого Різдво гурт Танок на майдані Конґо вирішив додати до своєї обойми ще одну спеціальну програму – теплий акустичний різдвяний вертеп. І ось як це виглядає: музиканти стають персонажами класичного українського вертепу, а між піснями грають в якості акторів фрагменти міні-вистави, в якій подають різдвяні традиції в сучасному контексті. Олег «Фагот» Михайлюта (автор ідеї, який відразу забронював за собою роль Чорта):
«В нас є кілька різдвяних пісень, є акустична програма, яку ми зазвичай граємо в театрах. Цього разу ми вирішили все це поєднати, додати, перемішати і показати щось таке, чого раніше не робили».
Олександр «Фоззі» Сидоренко (автор лібрето):
«Я написав кожному актору вірші, намагаючись перенести класичні вертепні ролі на нас і зберегти відчуття свята, трохи додавши свіжого перцю: мій персонаж (Сіоніст), наприклад, у своїй промові наголошує на необхідності введення в Україні ринку землі. Всі мають свої ролі і навіть наш технічний директор (Смерть) врешті решт має слово».
Персонажі вертепу ТНМК: Андрій Чудля (DJ) – Ірод; Віктор Корженко (барабани) – Цар; Євген Гусак (технічний директор) – Смерть; Костянтин Жуйков (бас) – Цар; Олександр Шиманський (фортепіано, труба) – Янгол; Фагот – Чорт; Фоззі – Сіоніст; Ярослав Верьовкін (гітара) – Цар; КВИТКИ: Фізично у місті Рівне можна купити квитки тут  :
  • Каса МБК (м. Рівне, вул. Соборна, 3Д) – телефон каси - +380 97 055 32 21 / 43 93 38
Дізнавайся першим про всі найТОПовіші концерти нашої агенції за координатами : ➡️ Telegram --- https://t.me/agencytikhonov   (тут Ви можете задати всі питання стосовно концертів, та отримати відповідь за лічені хвилини ) ➡️ Instagram --- https://www.instagram.com/tikhonovage ➡️ Facebook --- https://www.facebook.com/TikhonovAgency/ ➡️ YouTube --- https://www.youtube.com/channel/UCDYM ➡️ Довідка агенції за телефонами : ☎️ +380 66 555 79 86 ☎️ +380 97 376 85 93
*на правах реклами

Читайте також: