Support AZOV розпочинає свою діяльність у Рівному

Support AZOV розпочинає свою діяльність у Рівному. Це координаційна платформа, яка спрямована на допомогу бійцям, пораненим та членам родин загиблих захисників України, що належать до азовських підрозділів. Подібну назву також має однойменний благодійний фонд, офіційно зареєстрований на території України.

Про це повідомили у пресслужбі Рівненської обласної ради.

Support AZOV забезпечує потреби азовських підрозділів, зокрема, і 3-ї окремої штурмової бригади, яка показує високу вмотиваність та надефективність, та кістяк якої складають азовські ветерани.

Відтепер Support AZOV розпочинає свою діяльність у Рівному і відкритий до співпраці з тими, хто хоче підтримувати та допомагати нашим воїнам.

"З представниками організації зустрівся голова Рівненської обласної ради Андрій Карауш. Він розповів про волонерську підтримку азовців, яку здійснює керівництво ради. Взимку цього року одна з переданих автівок допомагала виконувати бойові завдання бійцям артдивізіону ОЗСП "Азов". Ми і надалі підтримуватимемо бійців, зокрема, й тих, які боронять Україну в різних азовських підрозділах. Адже це найменше, що ми в тилу можемо зробити для наших захисників та захисниць, які вибивають ворога з української землі та платять за це дуже високу ціну", – зазначив Андрій Карауш.

На його думку, один із можливих напрямків співпраці між обласною радою та Support AZOV – це координація спільних проєктів з Рівненським обласним молодіжним пластовим вишкільним центром, який є комунальним закладом облради. І ця робота може не обмежуватися містом Рівне, а поширюватися в територіальні громади області.

Тим паче, що Support AZOV  має досвід організації військово-патріотичних заходів для молоді, проведення вишколів тощо.

Читайте також: