Спортивні активності у «Хрінниках»

Цього разу діти, які відпочивають в дитячому санаторії «Хрінники», що в Демидівському районі, зібрались для участі у цих фізкультурно-оздоровчих заходах. Допомагає санаторію в організації такого дозвілля комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради. Спільно з Відділенням НОК України в Рівненській області, вони щороку проводять тут різноманітні спортивні естафети та конкурси.

В програмі заходу на учасників очікували як індивідуальні, так і командні завдання. Під час останніх, вихователі попередньо розподілили дітей на приблизно рівні вікові команди. Це дозволило створити однакові умови для всіх. Команди досить успішно успішно проходили дистанції естафет «Флорбол», «Рівновага», «Баскетбол», «Спортивна піраміда» та «Кільця».

За підсумком п’яти стартів став беззаперечним тріумф команди «Спортсмени», яка не тільки вдало підібрала собі назву, а й у справедливій боротьбі зайняла почесне перше місце п’єдесталу. Визначились і лідери в індивідуальних конкурсах. Тут найкращими стали: Олеся Сич (конкурс «Скакалка»), Станіслав Гіс (конкурс «Теніс») та Арсеній Тимощук (конкурс «Кільця»).

Оскільки дитячий санаторій «Хрінники» знаходиться у мальовничому місці, поруч з річкою Стир, тут традиційно проходить фізкультурно-оздоровчий захід «Школа плавання». Розрахований він на дітей різних вікових категорій. Тренери розповіли підростаючому поколінню про різні техніки плавання, навчали правильно триматися на воді. Для багатьох це був перший досвід і перемога над собою.

Повідомляє прес-служба «Спорт для всіх»

Читайте також: