Рівняни стали професійними чемпіонами зі змішаних єдиноборств (ФОТО)

У пабі "Сталева гора" вільних місць не було, адже впродовж вечора глядачі спостерігали за поєдинками добре підготовлених спортсменів. Всього 13 протистоянь, два з яких були чемпіонськими, але про все по порядку.

Тож, відкривав вечір поєдинком наш Костянтин Степанюк із СК "Скіф". У підсумку рівнянин за рішенням суддів переміг гостя із Вінниці.

Також порадував перемогою вболівальників Валентин Сєчка із сарненської АБМ "Берсерк".

Перемогли достроково і бійці рівненського СК "Легіон" - Валентин Шурпик та Вадим Смолінський.

Цікавим протистоянням було і представника Південної Африканської Республіки Раймонда Вестена Зуми та бійця із Луцька. У підсумку далекий гість із Африки переміг.

Яскравим нокаутом переміг і березнівчанин із СК "Патріот" Владислав Драганчук.

Юрій Клімчук із Дубна в нелегкому поєдинку переміг свого суперника.

Яскравим була перемога рівнянина Назарія Данилюка із СК "Скіф". Він достроково переміг Вадима Сакала із Віннниці.

Також вболівальники ММА у нашому місті моглибачити бій вже добре знайомого Миколи Кондратюка. Рівнянин із СК "Скіф" подарував глядачам яскраву дострокову перемогу над львів'янином.

Окрасою вечора тсало два чемпіонські поєдинки за пояси у вазі до 77 кг та до 61 кг.

У першому протистоянні Антон Радько із сарненської АБМ "Берсерк" яскраво і достроково у першому раунді переміг киянина Ярослава Чаркова та здобув чемпіонський пояс ліги "Real Fight Promotion" а вазі до 77 кг. РІвненщина вітає свого чемпіона.

І в головному поєдинку вечора рівнянин Андрій Хохлов із СК "Скіф" більш ніж переконливо в октагоні достроково у першому раунді переміг Богдана Гаргая. І Рівне має нового чемпіона. Андрій Хохлов тепер у лізі "Real Fight Promotion" кращий у вазі до 61 кг.

Відбулась і приємна подія, яка не могла залишити байдужим. Андрій в октагон викликав свого колегу по клубу Павла Демиденка та передав йому чемпіонський пояс зі словами, що чемпіон. Нагадаємо, що Павло в жовтні 2018 втартив титул зазнавши прикрої поразки.

- Я повернув пояс в СК "Скіф" і так має буди. Дякую всім, дякую тренеру, - сказав Андрій Хохлов.

Тож турнір RFP 68пройшов на високому орагінзаційному рівні і у  підсумку Рівненщина здобула двох нових чемпіонів.

- Дуже дякую всім, хто прийшов на турнір, дякую тим хто вболівав, дякую спортсменам, дякую партнерам, які допомогли в організації спортивного свята. З кожним разом ми організовуємо поєдинки все краще і краще. Цього разу аж 2 чемпіонських протистояння. Ми постійно ростем. Будемо проводити турніри і надалі. Тож, принагідно запрошую на насутпні змагання. Уважно слідкуйте за анонсами в ЗМІ, - прокоментував організатор змагань, представник Ліги "Real Fight Promotion" у Західній Україні Богдан Романович.

Джерело: ВСЕ

Читайте також: