Рівняни вважають, що вірусу немає, а вакцинація є експериментом (ВІДЕО)

Вірусу немає, а вакцинація - експеримент. Так стверджували сьогодні антивакцинатори біля міськвиконкому. Вони вийшли на протест проти вакцинації від коронавірусу. Їм не подобається, що щеплюватись фактично змушують. Чим завершився мітинг далі у сюжеті.

Близько 50-ти чоловік зібралися під стінами Міськвиконкому із вимогою до Олександра Третяка. Мовляв, вибирали його для захисту, а він примушує вакцинуватися. Більшість мітингарів віряни УПЦ МП. Вони переконані, що вірусу немає, а вакцина є експериментом над людьми.

Нас ставлять перед фактом, що потрібно робити вакцину. Але людина, якщо не хоче робити вакцину, нащо її змушувати? Людина теж має свою свободу. Ми знаємо, що люди помирають, але нас насильно змушують. Ставлять такі умови, що людина змушена робити вакцину, - Віктор член міської громади

Ми хочемо відстояти свої права, як людей. Ми живі люди, нас не потрібно ділити на вакцинованих і не вакцинованих, ми всі однакові. І ми хочемо жити, ми хочемо творити, ми хочемо, щоб були щасливими та здоровими наші діти. І не обов'язково нам казати, що вакцина, це єдине спасіння. Це брехня! Вакцина це не єдине спасіння. (Мало того вона має багато побічних ефектів, - Людмила Блінова член громадської організації "Здоров'я та інтелект нації"

Олександр Третяк каже, церковне вчення не забороняє вакцинуватися. Більше того, віряни просто не можуть наражати себе й близьких на небезпеку. З огляду на збільшення летальних випадків, очільник міста такої позиції не розуміє.

Доки одні мітингують, інші вакцинуються. Ми зафіксували чималі черги до одного з пунтків вакцинації. Пан Михайло каже, щеплюється вже другою дозою. Додає, при першій вакцинації таких черг не було. Це його обурює, адже, на його думку, цей процес має бути швидшим.

Це я відстояв у черзі 3 години. Щоб тільки зайти у приміщення. Погана робота медиків, до речі. Заповнення анкети займає 90% часу у людей. А медсестра, яка вакцинує, фактично, простоює. І вона одна, - Михайло рівнянин

З ним погоджується й пан Микола, втім закликає рівнян вакцинуватися.

Дивлюся на цю чергу, невже люди не розуміють, що вакцинуватися потрібно. Але лікарі до цього не готові. Вакцинацію потрібно проходити, ковід-19 з нами буде назавжди, - Михайло рівнянин.

За статистикою, темпи вакцинації в області невтішні. Втім запровадження нових обмеженнь, зокрема на пасажирські перевезення, має покращити ситуації, переконані медики. Вони ж і надалі продовжують стверджувати, що вакцинація від ковіду, це єдиний шлях у боротьбі з пандемією.


 

Читайте також: