Рівнян просять допомогти зібрати кошти для дівчинки хворої на лейкемію (ВІДЕО)

Дати шанс на життя. У шестирічної Ніколь Ковальчук з Олександрії нещодавно виявили страшну недугу - рак крові. Дитина вже пройшла перший курс хіміотерапії. Батьки благають про допомогу у всіх не байдужих, адже лікування коштовне і довготривале. Деталі у сюжеті.

Шестирічну Ніколь Ковальчук місяць тому спіткала біда. Дівчинці поставили страшний діагноз - гостра мієлобласна лейкемія 4 форми. Мама Ніки - Оксана розповідає, її дитина мала хороший імунітет. І натяків на хворобу ніяких не було. У дівчинки просто раптово підскочила температура під 40 градусів.

Ми звернулися до лікарів. Нам спочатку поставили, що це може бути ковід. Але температура не падала. І через три дні ще призначили антибіотик, знову ж таки температура не падала. Ми з чоловіком самі поїхали здали аналізи і показники вже були погані геть. Ми навіть зрозуміли, що щось тут не так, - Оксана Ковальчук мама хворої дівчинки

Тож після низки аналізів, страшний діагноз таки підтвердили. Мама Ніколь, розповідає, що коли побачила висновок все стало ніби як в тумані. Адже такий діагноз навіть серед онкології вважається досить поганим.

Це є мієлобласний гострий лейкоз. Він є, кажуть, що прогресуючий. На даний момент, ми пройшли першу хіміотерапію. Попереду, ще дуже багато і не днів, а місяців, і років для того, щоб повністю подолати хворобу, якщо все піде по плану без ускладнень, - Оксана Ковальчук мама хворої дівчинки

Після проходження першого курсу хіміотерапії у дівчинки пішли ускладнення. З'явились алергія на препарати та головний біль. Аби усунути ці симптоми на це знадобилися додаткові кошти.

В нас зараз на даний момент така ситуація, що у нас багатодітна сім'я, і ми чекаємо ще одну дитинку. І вдома на Нікусю чекають ще дві сестрички. У нас тільки чоловік працює. Тому ми звертаємося хто може інформаційно поширити інформацію про Нікусю, хто молитвами, хто фінансово, щоб допомогти нашій дівчинці стати на шлях до одужання, - Оксана Ковальчук мама хворої дівчинки

Нині сім'я чекає результати першої пункції з столиці. Тоді стане зрозуміло, який розвиток подій чекає на дитину. Та попри це лікування продовжують. Дитина постійно під крапельницями. Кожен з нас може долучитися до порятунку Ніколь. Реквізити для допомоги ви зараз бачите на своїх екранах. І пам'ятайте одна не випита чашка кави може врятувати життя маленькій Ніці.

5168 7573 9992 8011 ПриватБанк

5375 4141 3263 0186 Монобанк

Читайте також: