Рівненський "Верес" з третьої спроби обігрує "Металіст-1925" (ВІДЕО)

"Верес" проти "Металіста-1925". Ці дві команди піднялись за підсумками минулого сезону в Українську прем'єр лігу. Там за 14 матчів набрали однакову кількість очок, по 19. Відтак у заключному поєдинку першого кола обидві могли покращити цей показник. Додавало масла у вогонь і те, що "Верес" двічі грав проти харків'ян, але в жодному матчі не вдалося перемогти. Чи стала третя зустріч для рівнян переможною - у матеріалі далі.

Заключний матч першого кола. Верес на луцькому Авангарді приймає харківський Металіст-1925. Рівняни двічі грали проти харків'ян у Першій лізі і жодного разу не перемогли - нульова нічия та поразка 4:1. У Металіста-1925 зі старту з'явився уродженець Рівненщини Олег Голодюк. У рівнян лише одна несподіванка. На вістрі Михайло Шестаков. Востаннє він виходив зі старту у жовтневому матчі проти Чорноморця.

Коли ми готувалися, це було 12 днів, я сказав, що є позиції, які спірні. Тому, хто краще проявить себе на тренуванні і в контрольній грі проти ФК "Карпати-Галич", той вийде у старті. Тому Михайло відіграв добре, забив два голи і він заслужив вийти в старті, - Юрій Вірт головний тренер РНК "Верес"

Перший гол рівняни забили у роздягальню. Дахновський не переграв голкіпера, але першим на добиванні Геннадій Пасіч. Другий гол рівняни забили в середині другого тайму. Ігор Солдат замкнув передачу із кута поля.

До захисних дій у мене немає питань, але до атаки, при тому, що ми забили два голи, все таки нам треба грати краще. Тому що мало креативних дій, ми доходимо до штрафної, тут у нас і питання, і проблеми. Ми над цим будемо працювати, - Юрій Вірт головний тренер РНК "Верес"

Кілька хвилин проти своєї екс-команди зіграв Роберт Гегедош. Саме із Металіста-1925 він перебрався до табору рівнян.

Налаштовуюся на всі команди однакову. Не ділю не колишні, не колишні. Я виходжу і роблю свою роботу. Мотивація у мене завжди є - доводити тут, боротися за місце в основі, - Роберт Гегедош гравець РНК "Верес"

Рівняни за підсумками першого кола чемпіонату сьомі. У них 22 залікові пункти. Це кращий показник серед команд, що піднялися із Першої Ліги.

Моє бачення, що все зараз йде краще, ніж ми думали, - Роберт Гегедош гравець РНК "Верес"

Попри кінець першого кола, до зимового міжсезоння рівняни мають зіграти ще три матчі, на виїзді проти Колоса і двічі вдома - проти Динамо та Руха.

Читайте також: