Рівненський працівник комунальної служби знявся у серіалі "Кріпосна" (ВІДЕО)

Одного дня він актор, а вже іншого працівник комунальної служби. У Рівному 62-річний чоловік поєднав дві абсолютно різні професії. Хто ж цей загадковий рівнянин і як йому це вдається - розповість Іванна Власюк. 

Це Василь, у фільмі він є сусідом головних героїв. Та от в реальному житті його звати Юрій Дейнега. Чоловіку 62 роки і він з малечку мріяв стати актором. Шлях до своєї мрії був тернистим і тривав довгих 30 років.

Мрія була, але коли вона оформилась в мене в те, що я хочу було вже трішки пізно. Бо в акторські вузи приймають до певного віку. А коли я зрозумів, що більше нічого в цьому житті я робити не хочу - я вже був трішки старшим, - Юрій Дейнега актор

Перші ролі в кіно Юрій отримав у 55 років. Спочатку розповідає брав участь у зйомках в ролі масовки. Втім, невдовзі мав можливість більше дізнатися про створення кінематографу, отримавши цікавіші пропозиції.

Я вважаю, що от серйозний досвід - це серіал Анна Детектив, у мене у 5 серіях були невеличкі епізоди. І там я зрозумів, що таке робота така акторська, кіноакторська робота, - Юрій Дейнега актор

Нині Юрія можна було побачити у фільмах "Віддана", у серіалах "Сага", "Слов'яни", і вже незабаром у новому сезоні серіалу "Кріпосна". А ще рівняни Юрія можуть зустріти просто серед вулиці. Адже він працює у бригаді з благоустрою Рівненського міського тресту зеленого господарства. Каже, поєднувати акторську і комунальну діяльність, доволі не складно, а навіть цікаво. Бо обидві професії чоловіку дуже подобаються.

Комунальні служби вони нібито їх не видно, те що вони не роблять. Але як їх не стане, то це буде дуже видно. Кожен день в місті ми займаємося тим, що прибираємо аварійні дерева, гілля, колоди. Наша робота - зробити місто зручним для усіх містян, - Юрій Дейнега актор та працівник бригади з благоустрою Рівненського міського тресту зеленого господарства

На досягнутому Юрій не планує зупинятися, готовий до нових ролей і до нових експериментів. Звісно ж не забуваючи про рідне місто, адже каже, його завдання робити Рівне зеленим та красивим.

Читайте також: