Рівненський БК "Лавісс" із перемоги розпочав захист чемпіонського титулу Аматорської баскетбольної ліги Рівненщини (ВІДЕО)

Аматорська баскетбольна ліга Рівненщини повертається. Цьогоріч у змаганням бере участь 8 команд - п'ять рівненських, дві із Сарн та гості з Луцька. Деякі колективи уже встигли відіграти перші матчі. З яким настроєм баскетболісти повертаються до змагань бачив Вадим Мороз.

Чинний чемпіон Аматорської баскетбольної ліги Рівненщини БК "Лавісс" цьогорічні змагання розпочинає грою проти вихованців ОСДЮСШОР. Досвідченим аматорам протистоять юнаки 2005 та 2006 року народження. Дива не трапилося. На перерву БК "Лавісс" пішов за переваги у 25 очок - 59:34.

"Була пауза в один рік. Не можна говорити, що прохідна гра. Зараз банально щастить. Добре попали. Непогано відзахищалися, але дуже важко. Реально річна пауза дається в знаки", - гравець БК "Лавісс"  Сергій Кучик.

Без сюрпризів і у другій половині. БК "Лавісс" захист титулу розпочинає із перемоги - 93:55. Гравці "ОСДЮСШОРу" поразкою не засмучені. Кажуть, уже знають, які елементи гри потрібно покращити. Втім і похвалити себе є за що.

" Граємо максимально у своє задоволення, щоб просто навчитися грати / У нас немає яскраво вираженого 5 номера, тому наша головна зброя, це кидки з середньої та дальньої дистанції", - гравець БК "ОСДЮСШОР" Ігор Черненков

Попри вдалий початок гравці БК "Лавісс" захист титулу не ставлять у пріоритет.

 "Цього року буде шість команд реально боротися за Чемпіонство. Завдання й цілі ставляться нові на кожен сезон. На жаль, ми зараз втратили дуже багато гравців через травми. У нас взагалі немає високих, тому давайте будемо реально дивитися на стан речей. Потрапляння в четвірку для нас буде дуже хорошим результатом. Будемо боротися в кожному турі за кожну перемогу", - гравець БК "Лавісс" Сергій Кучик

У цьогорічній Аматорській баскетбольній лізі бере участь вісім команд - 5 з Рівного, дві із Сарн та гості з Луцька. Спершу колективи відіграють у два кола, а потім матчі плей-оф. Поєдинки проходитимуть у спортзалі НУВГП та у спорткомплексі "Сарни Арена".

 

Читайте також: