Рівненські футзалісти із перемоги розпочали новий сезон в Екстра Лізі (ВІДЕО)

Таки стартували. Футзальна комада "Кардинал-Рівнестандарт" розпочала новий сезон у найвищому дивізіоні країни. Рівняни через ігровий календар та власних збірників розпочинали сезон пізніше інших, аж у третьому турі. Стартувати довелося із цьогорічним новачком Екстра-Ліги львівським «In.IT».

Випробування дебютантом. Рівненька футзальна команда "Кардинал-Рівнестандарт" новий сезон української Екстра-Ліги розпочинала у Львові. Там колектив Олександра Бондаря протистояв дебютанту «In.IT». Попри те, що львів'яни розпочали на два тури раніше, у графі набраних очок у них як і у рівнян красувався 0. Команди швидко обмінялися голами. На точний удар від рівнянина Михайла Волянюка, так же ж вправно відповів гравець «In.IT» Віталій Танський. Більше у першій половині команди не забивали.

Команда «In.IT» має багато досвічених гравців, як вже дуже часто багато провели в Екстра-Лізі, тому хороша добротна команда, - граючий тренер МФК "Кардинал-Рівнестандарт" Олександр Бондар.

Друга половина поєдинку розпочалась із натиску львів'ян. Початкову активність вони конвертували у гол від Віталія Багряка. Потім не реалізували ще два гольових моменти. Після стартового холодного душу за справу взялися й рівняни. Відновив рівність Роман Горпинич, а за кілька хвилин по тому Євген Ланко завершив зразкову комбінацію рівненської команди. Для Євгена це перший гол у складі "Кардинал-Рівнестандарту". Встановлений на 28 хвилині рахунок 3:2 залишився й після фінального свистка.

Налаштовувались на важку гру, розуміли, що команда «In.IT» уже двічі поступилася і прикладе максимум зусиль, щоб вдома перемогти. Здобути перші очки, тому налаштовувалися лише на перемогу.Так, не все вдавалося, але це перший тур, я маю надію, що з кожною грою будемо додавати, - граючий тренер МФК "Кардинал-Рівнестандарт" Олександр Бондар.

Для дебютанта Екстра-Ліги «In.IT» це третя поразка. Із позитивного, команда Андрія Федаюка нарешті відкрити лік забитих м'ячів.

Нам сьогодні, як завжди, забракло реалізації в першому таймі. На другий тайм нам, на жаль, не вистачає вже ресурсу. Я згоден, що це вже краще, але нам від того не легше, у нас в турнірній таблиці 0, - граючий тренер «In.IT» Андрій Федаюк.

Новий сезон "Кардинал-Рівнестандарт" розпочинає без багаторічного капітана Олександра Басича, також склад команди покинули Олексій Фетько та Богдан Новак. Із новачків лише Євген Ланко. Варто зауважити, що цьогорічна Екстра-Ліга поділена на дві групи - Захід та Центр, а перший домашній матч рівнянин проведуть уже першого жовтня проти івано-франківського Урагану.

Читайте також: