Рівненська футбольна академія "Лідер", не програвши жодної гри, перемогла на турнірі у Винниках

Поїхали на Львівщину і завоювали трофей. Рівненська футбольна академія "Лідер" взяла участь у футзальному турнірі, який пройшов у Винниках. Змагались 16 команд сформовані із гравців 2005 року народження із Західної частини України. Рівняни за всю дистанцію не зазнали жодної поразки. 

Гравці футбольної академії "Лідер" 2015 року народження невтомно працюють на тренуваннях. Наразі все як завжди - розминка, вправи із м'ячем, тактичні напрацювання і найголвніше - сама гра. Втім кілька днів тому все було по іншому. Юні гравці академії змагались на турнірі Ruh Kids Cup, який пройшов у Винниках на Львівщині. Вони були єдиною командою із Рівного.

Було 16 команд з усієї західної України. Були розділені групи, в яких було по 4 команди і відповідно, потім йшли стикові матчі, - тренер футбольної академії "Лідер" Катерина Денисова.

Труднощі у гравців Катерини Денисової виникли лише у першій грі на груповому етапі. Вона завершилась внічию. Далі - одні перемоги. У підсумку перше місце серед 16 команд. Давида Ніколайчука із академії визнано найкращим гравцем турніру. Він забив 7 голів. Каже, секрет успіху максимально простий.

Ми грали в пас і били по воротах, - гравець футбольної академії"Лідер" Давид Ніколайчук.

Втім фінальний поєдинок змусив понервувати. Тим не менш 2:1 і кубок в Рівного.

Кращим тренером турніру визнано тренерку академії "Лідер" Катерину Денисову, а звання кращого гравця серед рівнян організатори віддали голкіперу Роману Цимбалюку. Втім усі в один голос запевняють, перемога - це спільна заслуга. Головне - правильна мотивація.

Тренерка каже, що ставили завдання потрапити у трійку. Втім апетит, як часто це буває, прийшов по ходу змагань.

Вихованці тренерки уже встигли взяти участь у ще одному турнірі - Вінтер Футзал Кап, що проходить у Здолбунові. Далі знову тренування. І такий процес безперервний. Втім тренерка не лише намагається виростити із дітей хороший гравців, а й навчити взаємоповаги та підтримки. Вітання із Днем народженням тут відбувається по особливому.

 

Читайте також: