П'яний водій спричинив ДТП у Рівному (ФОТО

20 грудня патрульні отримали повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду без травмованих, що сталася на проспекті Генерала Безручка.

Про це повідомили у пресслужбі патрульної поліції в Рівненській області.

"На місці події інспектори з’ясували, що водій транспортного засобу Volkswagen Passat не був уважним, не стежив за дорожньою обстановкою, не вибрав безпечної швидкості руху, щоб мати змогу слідкувати за ситуацією на дорозі і як наслідок — виїхав на зустрічну смугу руху та допустив зіткнення з автомобілем Renault", - йдеться у повідомленні.

Під час спілкування із 50-річним водієм Volkswagen Passat поліцейські помітили в нього явні ознаки алкогольного сп’яніння.

Патрульні у присутності двох свідків запропонували чоловікові пройти огляд на визначення стану алкогольного сп’яніння на місці за допомогою газоаналізатора Alcotest Drager, а також пройти вищевказаний огляд у медичному закладі. Рівнянин відмовився це зробити.

На кермувальника патрульні склали протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом особою в стані сп'яніння) та ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило пошкодження транспортних засобів) КУпАП.

Читайте також: На Рівненщині внаслідок ДТП загинув 11-річний хлопчик

Читайте також: